Opgeleverd

Heerlijk wonen tussen water en groen in Goirle

Stel je eens voor om wakker te worden in jouw nieuwe huis aan het water in een bosrijk gebied. Dat kan in nieuwbouwplan Surfplas in Goirle. Hoe mooi is het om met het eerste kopje koffie van de dag in je hand te genieten van het prachtige uitzicht over het water van de Katsbogte. Of wat denk je van een flinke wandeling met je hond. Hoe mooi is dat?

Nieuwbouwwijk Surfplas

Surfplas bestaat uit verschillende deelgebieden met in totaal 190 nieuwbouwwoningen. Het is een uniek nieuwbouwplan midden in de natuur en aan water. In de rustgevende omliggende bosgebieden Gorp en Rovert zijn mooie wandel- en fietsroutes. Het ontwerp van de diverse woningtypes is modern met strakke lijnen, wit gestucte gevels, en antracietgrijze kozijnen. Maar de schitterende natuur in de omgeving was toch wel dé reden waarom mensen voor nieuwbouwproject Surfplas hebben gekozen. Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd.

image alt

Deelgebied 1

In deelgebied 1 staan  22 hoek- en rijwoningen in drie varianten. De tuinen met achteringang en berging liggen gunstig op het zuidwesten en grenzen aan de ecologische zone. Hierdoor heb je aan de achterzijde alle vrijheid en geen achterburen! De woningen beschikken over drie ruime woonlagen, met op de begane grond een open keuken. De indeling van de eerste en de tweede verdieping varieert per woningtype. De verkoop startte op 5 februari 2016 en de woningen zijn in december 2017 opgeleverd.

image alt

Deelgebied 2

Deelgebied 2 bestaat uit diverse woningtypes. Zo staan er hoek- en rijwoningen, watervilla's en bosvilla's. Als eerste startte in november 2011 de verkoop van 33 starterswoningen. De verkoop van 4 bosvilla's startte in januari 2013 en in september 2017 waren 6 watervilla's aan de beurt.

De oplevering van de eerste woningen was in mei 2013 en in januari 2019 is de laatste woning van deelgebied 2 opgeleverd.

image alt

Deelgebied 3

Met een start verkoop van 29 hoek- en rijwoningen en 4 bosvilla's in 2016, gevolgd door 6 watervilla's in 2018 is ook dit deelgebied een mix van diverse woningtypes. Kopers van de eerste opgeleverde woningen in deelgebied 3 ontvingen in februari 2016 de sleutel van hun gloednieuwe woningen en de laatste woningen volgden in januari 2020.

image alt

Deelgebied 4

In oktober 2016 startte de verkoop van 14 hoek- en rijwoningen in deelgebied 4 van Surfplas Goirle. Een half jaar later volgden nog 4 bosvilla's en in 2018 waren de laatste watervilla's het sluitstuk van de deelgebied. De eerste opleveringen waren in oktober 2018 en in de winter van 2020 staken de kopers de sleutel voor het eerst in hun voordeur.

image alt

Deelgebied 5

Het laatste deelgebied van Surfplas Goirle is met 41 woningen het meest gevarieerd in aanbod. Zo zijn er 2 onder 1 kapwoningen, patiowoningen en vrijstaand geschakelde woningen. De woningen gingen allemaal tegelijk in verkoop in april 2018 en in januari 2021 ontvingen de kopers de sleutel van hun nieuwe woning!